Welkom bij onze club

EVENTS RELEASES INSCHRIJVEN
Thea & Hein

In Nederland bestaat al sinds 1998 een fanclub van Heintje Simons. Sinds 2004 richten wij ons ook op leden buiten Nederland, en hebben dan ook leden in België, Luxemburg, Australië, Canada, Duitsland en Zuid-Afrika.

De leden in Nederland komen soms bij elkaar om gezellig te praten over Hein en zijn muziek. Als er een optreden is dan proberen we daar met z'n allen naar toe te gaan, zodat het extra gezellig is en wij Hein weer eens kunnen ontmoeten. Sommige leden zijn actief bezig voor de club, en sommige leden niet.

Wat voor fan je ook bent, je bent altijd welkom in de club als je van Hein zijn muziek houdt. Als je lid bent, krijg je informatie over tv uitzendingen, optredens , hitparades en nog veel meer actuele zaken.

Natuurlijk krijg je een verjaardagskaart en een kerstkaart van Hein, maar je zal ook 2 x per jaar een clubblad ontvangen. Als je bij ons lid wil worden kan dat voor €21 per jaar.

Je kan je aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen, en door te sturen. Wij sturen je dan de nodige informatie voor betaling van het lidgeld. Als je binnen twee dagen niets van ons hebt gehoord, stuur me dan een e-mail.

Als jouw formulier en het clubgeld ontvangen zijn, dan zal je spoedig alle informatie, alsook je lidkaart per post toegezonden krijgen.

Thea Ramaekers

Voorzitster
Internationale Hein Simons Fanclub
Dommelen, Nederland

ACTIVITEITEN

Club Meeting, Dommelen

Club bijeenkomsten
Dommelen

Club Meeting, Neu Moresnet

Club bijeenkomsten met Hein
Neu Moresnet

Concert

Concert optredens door Hein

EVENTS

maart 2025

8Festival der Liebe, NederlandLIVE

november 2024

28van HEINDE en VERRE show, BelgiëLIVE

26van HEINDE en VERRE show, BelgiëLIVE

augustus 2024

18Gut Schimper Hoffest, België

12Hein's Verjaardag

juni 2024

14Heintje - Das große Gesamtwerk - 5CDNIEUW

mei 2024

11Mama’s Matinee, BelgiëLIVE

januari 2024

9Wer weiß denn sowas?TV

RELEASES

Heintje und Ich
CD, DVD en Fan box

CD

Ich war Heintje
Biografie

Biography

Alle items (CD, DVD, fanbox en Biografie) kunnen besteld worden via de fanclub door een e-mail te sturen naar Thea Ramaekers.

AANMELDINGSFORMULIER