Fanclub

club sponsors

Jan & Sonja

Anita & Peter

schlagerburo.nl

Ledeninformatie ...

In Nederland bestaat al sinds 1998 een fanclub van Heintje Simons. Sinds 2004 richten wij ons ook op leden buiten Nederland, en hebben dan ook leden in België, Luxemburg, Australië, Canada, Duitsland en Zuid-Afrika.

De leden in Nederland komen soms bij elkaar om gezellig te praten over Hein en zijn muziek. Als er een optreden is dan proberen we daar met z'n allen naar toe te gaan, zodat het extra gezellig is en wij Hein weer eens kunnen ontmoeten. Sommige leden zijn actief bezig voor de club, en sommige leden niet.

Wat voor fan je ook bent, je bent altijd welkom in de club als je van Hein zijn muziek houdt. Als je lid bent, krijg je informatie over tv uitzendingen, optredens , hitparades en nog veel meer actuele zaken.

Natuurlijk krijg je een verjaardagskaart en een kerstkaart van Hein, maar je zal ook 2 x per jaar een clubblad ontvangen. Als je bij ons lid wil worden kan dat voor 20 € per jaar.

Je kan je aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen, en door te sturen. Wij sturen je dan de nodige informatie voor betaling van het lidgeld.

Als jouw formulier en het clubgeld ontvangen zijn, dan zal je spoedig alle informatie, alsook je lidkaart per post toegezonden krijgen.

Welkom bij de club !!!

Marc

leden aanmeldingsformulier

Persoonlijke gegevens
Contact gegevens

Verplichte Velden

Betaalmogelijkheden

Alleen inwoners van EU-landen kunnen de optie IBAN en BIC/SWIFT selecteren

Uw aanvraag om lid te worden van de Internationale Hein Simons Fanclub is verzonden. Wij zullen U via Email de betaalgegevens voor het lidgeld doorsturen, van zodra uw aanvraag verwerkt is.

EMF Online Form Builder